Konkret Cargo

Compania de expeditii Konkret Cargo are ca obiect de activitate intermedierea de transporturi rutiere de marfa (interne si internationale), iar obiectivul nostru este de a practica servicii rapide la preturi mici, in care cerintele clientului reprezinta prioritatea noastra.

Pe site-ul nostru veti gasi informatii cu privire la solutiile optime in domeniul transportului de marfa si logistica, la cel mai bun raport calitate-pret-rapiditate.

Avand un portofoliu ce include clienti de prestigiu, atat din Romania, cat si externi, compania noastra se asigura ca intotdeauna marfurile sa fie transportate intr-un mod sigur si rapid.

Bazandu-se pe o vasta experienta in domeniul transporturilor capatata de-a lungul anilor, echipa noastra de specialisti va asigura conditiile cele mai bune desfasurarii transportului dumneavoastra.
Zilnic, venim cu noi idei si suntem receptivi la orice sugestie din partea dumneavoastra, astfel incat sa ne inbunatatim managementul calitatii si sa va putem oferi servicii complete de transport la export, import, intern si intracomunitar la cele mai mici preturi.

Pentru a simplifica si a va putea oferi serviciile noastre de transport punctual pe ruta de interes pentru dumneavoastra, am creat o harta interactiva a destinatiilor deservite de specialistii nostri. Datele de contact ale personalelor responsabile pot fi vizualizate in dreptul fiecarei tari, iar solutia solicitarii Dvs de transport va fi trimisa in maxim 20-30 minute.